Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 5
Slide 5

Berichtenarchief

facebookTwitter

Huiswerk

Juli:

Vrijdag 10 juli:

Leren => de woorden van het woordenschatblad van week 2. Je leert de woorden zoals hieronder beschreven bij vrijdag 26 juni.

Maken => je maakt ‘andere tekstsoorten’ en ‘woorden’ van Nieuwsbegrip van week 28. De tekst staat maandagavond op de site, dus op zijn vroegst kun je de opdrachten dinsdag maken.

Dit is de laatste keer van dit schooljaar dat jullie huiswerkopdrachten krijgen, dus volgende week lekker niets meer.

Succes nog deze week!

Vrijdag 3 juli:

Leren => Je leest de bronnenbladen van ‘wonderlijke uitvindingen’ allemaal door, dit zijn er 4. De samenvatting leer je goed. Door je vader/moeder/oppas/etc vragen te laten stellen over de informatie, kun je een soort oefentoets doen als voorbereiding op de ‘Test jezelf’ die we vrijdag 3 juli gaan maken.

vrijdag 26 juni:

Leren => de woorden van het woordenschatblad, taal, week 1

Je leert deze woorden door eerst goed door te lezen, je kunt ze dan oefenen door bijvoorbeeld een ander woord te bedenken met dezelfde betekenis, ook kun je een zin maken met het woord. Je vader/moeder/broer/zus/oppas/etc kunnen je helpen door de woorden te overhoren; zij zeggen het woord en jij noemt de betekenis of andersom.

Maart:

vrijdag 20 maart:

Maken => spelling werkblad 30 en 31

Leren => woorden van taal week 1 (alleen de voorkant)

Leren => tafel van 6

vrijdag 13 maart:

Nieuwsbegrip digitaal, opdracht: andere tekstsoorten en woorden.

Let op: maandag 9 maart staat de nieuwe tekst er weer op, dus maak je dit weekend al de tekst, dan is het handig ook meteen de woorden oefening te doen. Je kunt het zien aan de weeknummers.

Ook zijn we de komende weken de tafels aan het herhalen, ook thuis kunnen de kinderen dit oefenen, deze 2 weken staat de tafel van 6 centraal.