Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 5
Slide 5

Berichtenarchief

facebookTwitter

Aanvraag verlof

Voor het aanvragen van verlof kunt u het aanvraagformulier en toelichting extra verlof downloaden. U kunt het ingevulde formulier inleveren op school.

Het verlenen van bijzonder verlof is gebonden aan een aantal strikte regels en wordt alleen in bijzondere gevallen verleend. De regels kunt u vinden op het formulier. Het is raadzaam om vroegtijdig na te gaan of er verlof verleend kan worden.

Vakantieverlof
Voor het aanvragen van vakantieverlof, kunt u het aanvraagformulier en toelichting vakantieverlof downloaden. Tevens dient u een werkgeversverklaring tbv aanvraag vakantieverlof te laten invullen en ondertekenen door uw werkgever. U kunt de ingevulde papieren inleveren op school.

Ook het verlenen van vakantieverlof is gebonden aan een aantal strikte regels en wordt alleen in bijzondere gevallen verleend. De regels kunt u vinden op het formulier. Het is raadzaam om na te gaan of er verlof verleend kan worden voordat u uw vakantie boekt!

Mocht u het niet eens zijn met de beslissing omtrent uw verlofaanvraag, dan kunt u hiertegen bezwaar maken middels onderstaand formulier.
bezwaar tegen beslissing verlofaanvraag